You are here:/Press Release: Yeni satış ofisinin São Paulo Brezilya’da

Shainin LLC, São Paulo Brezilya’da yeni bir satış ofisinin açıldığını duyurmaktan mutluluk duyar

Kompleks Teknik Problem Çözme ve Eğitim Hizmetleri‘nde dünya lideri olan Shainin, bugün São Paulo, Brezilya’da yeni bir satış ofisi açtığını duyurdu. Brezilya pazarından sorumlu Shainin Operasyon Müdürü Rafael Cardoso, bu ofisle birlikte Shainin’in lokal olarak Portekizce eğitim, koçluk ve problem çözme hizmetleri sunacağını belirtti.

Shainin Red X® metodolojisi 1947’de Dorian Shainin tarafından geliştirilmiştir ve kalite yönetim sistemlerine yakınsak ve progresif araştırmaya dayanan güçlü bir problem çözme yöntemi sunmuştur. Shainin Grubu, yıllar boyunca Dorian’ın mirasını sürdürmüş ve kompleks teknik problemlerin hızlı bir şekilde çözülmesi için 60’ın üzerinde istatistiksel araç geliştirmiştir.

Shainin Başkanı Craig Hysong, “Otomotiv, havacılık ve diğer çeşitli sanayilerden önde gelen küresel şirketlerin büyük çoğunluğu, Red X® metodolojisini mevcut kalite sistemlerini tamamlayacak bir şekilde kullanmanın faydasını görmektedirler. Bu şirketler, bundan sonra da Brezilya’daki operasyonları ve teknik merkezlerinde Red X® metodolojisini uygulamaya devam etmeyi planlamaktalar. ”

Shainin; araştırma, geliştirme ve üretim sırasında ortaya çıkan problemleri önleme ve çözme konusunda müşterilerine yardımcı olmak için tasarlanmış çok çeşitli ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Kayıpları ortadan kaldırarak, tasarım riskini azaltarak, üretim ıskartasını düşürerek ve garanti şikayetlerini en aza indirerek şirketlerin operasyonel mükemmellik ve iyileştirilmiş bir performans elde etmelerini sağlar.

Detaylı bilgi için Rafael Cardoso ile iletişime geçebilirsiniz:
rcardoso@shainin.com  +5511999059616

By |2019-05-31T07:09:10+00:00Mayıs 31st, 2019|Shainin Articles of Interest|0 Comments
Contact us

Use the form below to contact us. We will reach you as soon as possible.